Ismerje meg a narancsbőr hormonális okait

2022
HOZZÁSZÓLÁS:

A cellulitisz megjelenésének okai az életünknek ahhoz a szakaszához kapcsolódnak, amikor a női hormonok száma, az ösztrogén megnövekszik.

A hormonszint változás következményei

A pubertáskori hormonok felelősek a szövetek számának a növekedésében, és hozzájárulnak a nők néhány sajátos testrészének a kigömbölyödéséhez.

Mindannyiszor, ahányszor a progeszteron és folikulina egy menstruációs ciklust eredményez, a folikulina visszatartja a folyadékot. Ha ez idővel nem szabadul fel kellőképpen, ott jelennek meg a cellulitis különféle változatai.

A terhesség a másik kedvcellulitisz-narancsbor-07ező alkalom a cellulitis megjelenéséhez, mivel nagy mennyiségű hormon szabadul fel (progeszteron és folikulina), és ez gyakran hormonzavarhoz vezet.

A terhesség alatt szerzett súly a hason elnyomja az ágyék környéki részeket, úgy a véredényeket, mint a nyirokcsatornákat, akadályozván a szabad véráramot.

Ezért sok nőnek válnak duzzadttá a lábai a terhesség idején, ami a folyadék visszatartásának tulajdonítható, és ami a cellulitisz, valamint a rettegett visszértágulás megjelenésével fog befejeződni.

A változókorban is kialakulhat

A menpauza idején, ezzel ellentétben, csökken a petefészek aktivitása, elveszíti reprodukciós képességét. Ez megakadályozza a progeszteron termelődését, amely a folyadék-visszatartásért felelős, és különösen a folikulina marad aktív, jelentős folyadék-visszatartást okozva, ami fontos tényezője a cellulitisz kialakulásának.

A hormonzavaroknál a hiperfolikulitiszen kívül (a folikulina nagyobb mértékű termelődése) megjelenhet egy elváltozás a pajzsmirigyekben, és az anyagcseréért felelős tiroxinban, ami a vérkeringést is fokozza. De ha hiány is van a tiroxinból, lelassul a keringés és megjelenik a cellulitisz.

A cellulitisz megjelenésének másik oka a székrekedés, amely csökkenti a véráramlást, főleg a lábakban, ugyanakkor felszívódhat a bélfalakon keresztül, ha a széklet a normálisnál több ideig reked benn.

2022
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

39551
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]